Masina de inlocuire gratis

Ai avut accident? De ce nu o masina de inlocuire gratis*?

Conform noii legislatii aplicabile asigurarilor obligatorii de raspundere civila auto, daca ai fost pagubit intr-un accident rutier, ai dreptul sa primesti o masina de inlocuire pentru intreaga perioada a reparatiilor pe cheltuiala asiguratorului partii vinovate.

 Art. 25 din Norma 20/2017 emisa de Autoritatea de Supraveghere Financiara 

RECUPERAREA DAUNELOR

Iti aratam care sunt pasii de urmat pentru recuperarea unei daune auto.

Societatea noastra colaboreaza cu avocati cu vastă experienta în domeniul asigurarilor, prin care garantam profesionalism şi persuasiune procesuala eficienta pentru clientii nostri în obtinerea despagubirilor cuvenite din accidente auto.

SERVCE-URI PARTENERE
Asiguram servicii personalizare conform nevoilor dvs. la una dintre unitatile de Service partenere, cu care colaboram in baza unui sistem de decontare directa – astfel, contravaloarea reparatiei va fi achitata service-ului respectiv, direct de catre compania noastra.

MASINA LA SCHIMB
Va vom oferi un vehicul de rezerva până la repararea autovehiculului dvs.

In perioada procedurilor de reparatie a automobilului dumneavoastra, beneficiati de o masina eleganta la schimb.

Masina la schimb va fi similara cu masina detinuta (implicata in accident) si se acorda in momentul in care masina avariata a intrat in service.

CE FACE UN EXPERT DE DAUNE
Expertii nostri reprezinta clientii in fata companiilor de asigurari, ajutandu-i in recuperarea despagubirilor si intocmirea procedurilor legate de obtinerea acestora.

Reprezinta clientii in fata companiilor de asigurari in scopul solutionarii favorabile a cererilor de despagubire;
Ne ocupam de toate aspectele legate de procedurile de obtinere a despagubirii in caz de dauna, astfel incat sa aveti cat mai putina bataie de cap;