Consultanta daune gratuita

 
 
 
Consiliere, Constatare si Evaluare in caz de Accident
TractariVest.ro este consilierul si expertul tau in constatare si evaluarea corecta a daunei in fata companiilor de asigurari.
Recuperare Despagubiri din Dosarul de Dauna
TractariVest.ro va depune toate eforturile necesare in a obtine despagubirile cuvenite fara a fi nevoie de amanarea dosarelor de dauna.
Tractare auto gratuita
In caz de accident TractariVest.ro se va ocupa de tractarea autovehicului in cazul nedeplasarii acestuia, iar acest serviciu este oferit gratuit.
Masina Gratuita la Schimb
In functie de partenerii alesi TractariVest.ro va oferi masina la schimb pe durata reparatiei efectuate.
Vanzare polite auto/non-auto
TractariVest.ro ofera cele mai bune preturi pentru asigurarile RCA cat si cele facultative.
Disponibilitate 24/7
TractariVest.ro poate fi apelat oricand (24h/7zile) si asigura asistarea imediata la locul accidentului.
Cuantificarea corecta a calculelor
TractariVest.ro se ocupa de cuantificarea corecta a calculelor de dauna totala prin programe de specialitate , oferind clientului o imagine corecta si un calcul real al valorii vehiculului.
Deschiderea Dosarului de Dauna
TractariVest.ro se va ocupa de programarea dvs. pentru deschiderea dosarului de dauna indiferent de societatea de asigurari si va va acompania la sediile acestora asigurandu-se ca nu va exista nici un abuz din partea asiguratorilor.
Recuperarea Prejudiciului pentru Vatamare Corporala
TractariVest.ro va oferi consiliere si consultanta dauna in caz de accident rutier soldat cu vatamare corporala , indiferent de locatie sau de ora.
Rent a Car
Inchiriere masini pe termen lung si scurt fara garantie solicitata si alte clauze cu pretul standard plecand de la 30 euro/zi.

Comapanii asigurari

Intrebari frecvente

Cine este TractariVest.ro
Raspundem non-stop cererii tale
Actionam cu promptitudine, seriozitate si profesionalism
Peste 15 ani de experienta in domeniu
Avem grija de masina ta
Soferii nostri instruiti vin la fata locului cu masini specializate si echipate
Avem una dintre cele mai moderne flote de autovehicule si platforme echipate corespunzator pentru orice tip de masina
Prestam servicii in toata Europa si colaboram cu firme straine
Specialistii nostri sunt bine pregatiti sa iti vina in ajutor
Cu ce se ocupa
Domeniul de activitate al societatii este de a consulta potentialii clienti in solutionarea tuturor tipurilor de daune survenite in urma politelor de asigurare existente.
Ce fac in caz de accident?
In cazul unui accident TractariVest.ro va incurajeaza sa ne contactati la numarul de telefon 0734 466 146, unde veti fi preluat de catre personalul nostru profesionist, care va veni in sprijinul dumneavoastra.
Cand e bine sa contactez TractariVest.ro? Inainte sau dupa deschiderea dosarului de dauna?
Cel mai indicat este sa contactati TractariVest.ro inaintea deschiderii dosarului de dauna (preferabil dupa producerea accidentului) pentru a ne putea deplasa la locul evenimentului si pentru a ne asigura ca toate actele necesare deschiderii dosarului de dauna sunt completate in mod corect. Insa si dupa deschiderea dosarului de dauna personalul poate fi contactat in vederea sprijinirii corecte in fata asiguratorului.
Cand pot apela la TractariVest.ro?
TractariVest.ro poate fi apelat oricand avand intervalul orar in functie de necesitatea clientului (24h/7zile)
Cat timp ma sprijina TractariVest.ro?
TractariVest.ro ofera sprijinul necesar de la deschiderea dosarului de dauna pana la finalizarea reparatiei sau a dosarului de dauna.
Ce fac fara masina cat timp aceasta se afla in service?
In functie de urgentele aparute, TractariVest.ro poate oferi masina la schimb pe durata reparatiei acesteia in serviceul colaborator.
Cu ce alt fel de daune se ocupa TractariVest.ro?
TractariVest.ro are personal specializat atat in consultanta daunelor de tip RCA (inclusiv vatamari corporale), CASCO cat si CMR, polite de asigurare a cladirilor, intreprinderilor si a raspunderilor civile
Cine contacteaza societatea de asigurari?
TractariVest.ro se va ocupa de programarea dumneavoastra pentru deschiderea dosarului de dauna indiferent de societatea de asigurari si va va acompania la sediile acestora asigurandu-se ca nu va exista nici un abuz din partea asiguratorilor.
Pot apela la TractariVest.ro si in caz de dauna totala?
TractariVest.ro va va sprijini si in caz de dauna maximala prin a va oferi un calcul specializat agreat de societatile de asigurari prezente pe piata.
Cat ma costa consultanta oferita de TractariVest.ro?
Serviciile TractariVest.ro sunt gratuite atata timp cat clientul nu opteaza pentru despagubirea in regie proprie, pentru regie proprie clientul va negocia direct contravaloarea consultantei oferite de catre TractariVest.ro in functie de satisfacerea acestuia.